Welkomstbericht

Een welkomstboodschap is in feite niets meer dan een geluidsfragment dat afgespeeld zal worden op het moment dat iemand jouw nummer belt. Zo kun je bijvoorbeeld een welkomstbericht afspelen als "Welkom bij mijn bedrijf, we verbinden je door met een medewerker!". Je kunt deze functie natuurlijk ook gebruiken om een promotie of actie extra onder de aandacht te brengen bij je klanten. Voor het activeren van het welkomstbericht heb je het Compleet abonnement nodig.

Activeren

• Log in op Mijn Bereik
  • Ga naar de pagina “Nummers”
  • Bij meerdere actieve nummers selecteer je in de kolom aan de linkerkant van de webpagina het nummer waarbij je het welkomstbericht wilt activeren.
  • Klik op “Aanpassen” bij de widget “Welkomstboodschap”
  • Bij de nieuw geopende pagina selecteer je het geluidfragment dat je wilt laten afspelen als welkomstbericht.
  • Klik op “Opslaan” waarnaar je de melding “Je welkomstbericht is succesvol aangepast.” krijgt.
  • Klik onderaan bij de “Welkomstbericht”  op de “aan/uit” knop. Bij een groene kleur is de widget geactiveerd, bij een rode kleur staat de widget inactief.