Nummerweergave

Welk telefoonnummer wil je zien bij een inkomende oproep?
Wanneer je wordt gebeld, is het nog niet duidelijk of de oproep op je privé of op je vaste nummer binnenkomt. Je kunt dit nu zelf beheren met 3 verschillende weergave-instellingen:

• Weergave van het nummer van de beller
  • Weergave van het nummer van de beller met vooraankondiging
  • Weergave van je vaste nummer (of een naam geven aan dit nummer)

We bespreken hieronder de instellingen, kom je er niet uit? Open gerust de chat of bel ons!

WEERGAVE 1. Nummer van de beller

Wil jij direct zien welk nummer belt? Dan kies je voor weergave van het nummer van de beller. Het nummer komt ook in je telefoon onder gemiste oproepen te staan.

Maak je geen gebruik van onze App? Dan is deze mogelijkheid een fijne optie om altijd een overzicht van je gemiste oproepen in te kunnen zien. Houd er wel rekening mee dat het opnemen van je privé oproepen ook zo binnenkomen.

WEERGAVE 2: NUMMER BELLER + VOORAANKONDIGING

Na het opnemen hoor je eerst een geluidsopname. Met deze instelling weet je precies wanneer je de telefoon zakelijk moet beantwoorden! Goed om te weten:

• De beller hoort deze boodschap niet (hoort de gesprekstoon totdat je opneemt)
  • Je weet precies wanneer je met je bedrijfsnaam moet opnemen
  • Bij privé oproepen krijg je geen audioboodschap te horen

Het volgende fragment wordt afgespeeld nadat je hebt opgenomen:

WEERGAVE 3: BEREIK NUMMER

Het tonen van je vaste nummer bij een oproep, kan een mooie oplossing zijn. Bij elke oproep die je zakelijk ontvangt krijg je je eigen nummer te zien, zo weet je altijd wanneer je zakelijk moet opnemen. Maak jij gebruik van onze Bereik-App? Dan vind je alle gemiste oproepen in een handomdraai terug onder 'gesprekken'. Houd er rekening mee dat op het moment van bellen, het nummer van de beller niet te zien valt.

Heb je meerdere vaste nummers? Geef dan elk nummer een naam in je telefoonboek, zo weet je in één oogopslag met welke bedrijfsnaam je op dient te nemen.

Waar vind ik de gemiste oproepen?
Ga in de Bereik-App of in Mijn Bereik naar 'gesprekken' hier vind je alle zichtbare inkomende- en uitgaande oproepen.

Waar kan in deze weergave aanpassen?

Aanpassing in Mijn Bereik

• Ga naar Nummers in Mijn Bereik
  • Klik op het tandwiel (zie afbeelding) voor het vaste nummer
  • Je komt nu in een ander scherm terecht
  • Vul onder 'nummerweergave' je gewenste instelling in

Let op: De wijzigingen die je doorbrengt in je beller-id weergave, worden bij elke gebruiker doorgevoerd.

Aanpassingen in de Bereik-App

Wil je weten hoe je de beller-id instelling in de Bereik-App wijzigt, klik dan hier.

Hoe stel ik weergave 1 in?

Het weergeven van het nummer van de beller:

• Klik op het tandwieltje voor je nummer
  • Kies bij 'nummerweergave' voor 'beller'
  • Kies bij 'vooraankondiging' voor 'nee'
  • Vergeet je wijziging niet op te slaan!

Hoe stel ik weergave 2 in?

Het weergeven van het nummer van de beller met aankondiging:

• Klik op het tandwieltje voor je nummer
  • Je komt in een ander scherm uit
  • Kies bij 'nummerweergave' voor 'beller'
  • Kies bij 'vooraankondiging' voor 'ja'
  • Vergeet je wijziging niet op te slaan!

Hoe stel ik weergave 3 in?

Het weergeven van je Bereik nummer:

• Klik op het tandwieltje voor je nummer
  • Kies bij 'nummerweergave' voor 'bereik nr.'
  • Vergeet je wijziging niet op te slaan!

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.