Al je berichten in één overzicht

Vanuit de Android en iOS apps kun je eenvoudig een overzicht inzien van al je ingesproken voicemailberichten. De berichten zijn direct terug te luisteren en te verwijderen.

• Berichten terugluisteren
      Om een voicemail bericht terug te luisteren klik je op het "play" icoontje aan de linkerkant van de regel waarop het voicemailbericht.

• Berichten verwijderen
      Je kunt eenvoudig voicemailberichten verwijderen door deze van rechts naar links te "swipen". Er verschijnt nu een prullenbak icoontje. Sleep deze uit het scherm om de verwijdering te bevestigen.

Berichten die je hebt verwijderd vanuit de app zijn ook direct verwijderd vanuit Mijn Bereik (in de webbrowser).