Al je berichten in één overzicht

Vanuit de Android en iOS apps kun je eenvoudig een overzicht inzien van al je ingesproken voicemailberichten. De berichten zijn direct terug te luisteren en te verwijderen.

Berichten terugluisteren

Om een voicemail bericht terug te luisteren klik je op het "play" icoontje aan de linkerkant van de regel waarop het voicemailbericht.

Berichten verwijderen

Je kunt eenvoudig voicemailberichten verwijderen door deze van rechts naar links te "swipen". Er verschijnt nu een prullenbak icoontje. Sleep deze uit het scherm om de verwijdering te bevestigen. Berichten die je hebt verwijderd vanuit de app zijn ook direct verwijderd vanuit Mijn Bereik (in de webbrowser).

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via deze pagina

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
263 reviews