Voicemail instellen via het Mijn Bereik Portaal (doorschakeling)

Als je even niet in staat bent om een gesprek aan te nemen of als je zelf al in gesprek bent kun je het antwoordapparaat bij geen gehoor inschakelen. Op het moment dat de beller een bericht heeft ingesproken sturen we je direct een e-mail. In de bijlage van de e-mail sturen we je zelfs een MP3-bestand mee met de ingesproken boodschap, zo kun je deze altijd en overal beluisteren (zelfs op je smartphone!). Wil je weten hoe je de voicemail kunt instellen via de Mijn Bereik App? Neem dan een kijkje op de pagina "Voicemail instellen bij de doorschakeling (Mijn Bereik App)".

• Log in op Mijn Bereik
  • Ga naar de pagina “Nummers”
  • Bij meerdere actieve nummers selecteer je in de kolom aan de linkerkant van de webpagina het nummer waarbij je het antwoordapparaat wilt instellen.
  • Klik op “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”
  • Aan de rechterkant bij “Geen gehoor” stel je in: “Speel een geluidsopname af en stuur de beller naar het antwoordapparaat” en kies je een opname.
  • Klik op “Opslaan” waarna je de melding “Je doorschakeling is succesvol aangepast.” krijgt.