Voicemail instellen via de Mijn Bereik App (doorschakeling)

Als je even niet in staat bent om een gesprek aan te nemen of als je zelf al in gesprek bent kun je het antwoordapparaat bij geen gehoor inschakelen. Op het moment dat de beller een bericht heeft ingesproken sturen we je direct een e-mail. In de bijlage van de e-mail sturen we je zelfs een MP3-bestand mee met de ingesproken boodschap, zo kun je deze altijd en overal beluisteren (zelfs op je smartphone!). Wil je weten hoe je de voicemail kunt instellen via het Mijn Bereik portaal? Neem dan een kijkje op de pagina "Voicemail instellen bij de doorschakeling (Mijn Bereik Portaal)".

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
228 reviews