Voicemail

In diverse widgets heb je de mogelijkheid om de beller een bericht in te laten spreken wanneer je niet bereikbaar bent.

Voicemail via email

Op het moment dat de beller een bericht heeft ingesproken sturen we je direct een e-mail. In de bijlage van de e-mail sturen we je zelfs een MP3-bestand mee met de ingesproken boodschap, zo kun je deze altijd en overal beluisteren (zelfs op je smartphone!).

Voicemail beluisteren in Mijn Bereik

Mocht je even geen toegang hebben tot je e-mail, dan kun je natuurlijk ook inloggen in Mijn Bereik. Hier vind je dan onder het menu "Voicemail" een overzicht van alle ingesproken berichten. Je kunt deze berichten direct vanuit je webbrowser afspelen en verwijderen.