Uitbellen

Met onze Android app kun je eenvoudig uitbellen met je vaste Bereik nummer(s). De app is gratis te gebruiken bij elke abonnementsvorm en is erg gemakkelijk in gebruik. Installeer de app direct via Google Play!

Inloggen

Zodra je de App hebt gedownload en geïnstalleerd kun je eenvoudig inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Let wel, zowel de gebruikersnaam als wachtwoord zijn hoofdletter gevoelig. Nadat je bent ingelogd onthoudt de App je gebruikersnaam en wachtwoord zodat je elke opnieuw hoeft in te loggen.

Uitgaande oproep starten

Als je de App opent kun je direct een telefoonnummer invullen en op de knop “Bellen” drukken. Je zult vervolgens eerst zelf een oproep ontvangen en zodra je neemt verbinden we je door. Dit wordt ook wel Call-back functie genoemd

Bel een contactpersonen uit je adresboek

Met de knop linksonder (persoon icoon) kun je een contactpersoon uit je adresboek kiezen! Kies je een buitenlands nummer? Dan wordt automatisch het juiste land gekozen! Heeft een contactpersoon meer dan één nummer? Dan laten we je zelf kiezen naar welk nummer je wilt bellen!

Meerdere vaste nummers

Heb je meer dan 1 vast nummer bij Bereik? Geen probleem! Binnen het "Bellen" scherm kun je bovenin bij “Uitbellen met nummer” (per gesprek!) kiezen met welk vast nummer je wilt uitbellen!

Internationaal bellen

Met de app kun je naar vele landen uitbellen met je vaste Bereik nummer. Het gewenste land is gemakkelijk te selecteren binnen het "Bellen" scherm door de vlag te wijzigen naar het land waar naar je toe wil bellen.

Tip: als je een nummer typt dat (bijvoorbeeld) met 0049 of 0032 begint, wordt het land (in dit geval Duitsland of België) automatisch voor je geselecteerd. Dit scheelt weer een handeling!

Call-back functie, hoe werkt het?

Wanneer je uit wilt bellen, ontvang je een oproep op je mobiele telefoon. Zodra je de oproep aanneemt begint je mobiele telefoon te bellen naar het gekozen telefoonnummer. De ontvanger van jouw oproep ziet alleen je vaste telefoonnummer en merkt dus niet dat je eigenlijk mobiel belt.

Aangezien wij jouw telefoon bellen gaat het gesprek zelfs niet ten koste van je mobiele abonnement. In plaats daarvan worden de belminuten direct verrekend in je Bereik belbundel. Dat kan (afhankelijk van jouw mobiele abonnement) zelfs aanzienlijk goedkoper zijn! Zeker aangezien je met Bereik voor één tarief belt naar wel vele internationale bestemmingen.