Mijn profiel wijzigen

In de Mijn Bereik omgeving vind je de mogelijkheid om instellingen te wijzigen aan je profiel. De wijzigingen die je hier aanbrengt hebben alleen betrekking op jouw profiel en hebben dan ook geen invloed op eventuele overige gebruikers.

Naar profiel

Ga voor profielwijzigingen naar Mijn Bereik en klik op je naam, of op het groene icoon naast je naam.

Naam wijzigen
Onder Jouw Profiel kun je jouw opgegeven naam wijzigen. Houd er rekening mee dat je naam ook wordt weergegeven in de adresboeken van eventuele collega’s en bij diverse doorschakel-schermen in onze app.

Inloggegevens wijzigen
Wijzig je e-mail of wachtwoord onder Jouw Inloggegevens. Let op: wanneer je de inloggegevens wijzigt, zal je automatisch worden uitgelogd alle apparaten.

Mobiele telefoonnummer wijzigen
Onder Contactgegevens vind je de mogelijkheid op je mobiele telefoonnummer te wijzigen. Dit heeft echter invloed op alle doorschakelingen waarin jij als gebruiker bent geselecteerd.

Notificaties beheren
Gebruik jij onze mobiele app? Dan ontvang je van ons push-notificaties (meldingen op je smartphone) bij een bericht van de antwoordservice, een nieuwe voicemail of een nieuwe factuur. Onder Notificatie Voorkeuren kun je bepalen van welke notificaties je meldingen wilt ontvangen en hoe: via de app, e-mail of geen.

E-mailadres voor notificaties

Stel je wilt op een extra e-mailadres de voicemail of antwoordservice mailing ontvangen. Dan kan dit gemakkelijk in Mijn Bereik! Dit doe je als volgt:

1. Ga naar Nummers in Mijn Bereik

2. Klik op het tandwiel, links voor het gewenste telefoonnummer

3. Verander het e-mailadres onder het 'Voicemail' of 'Antwoordservice' kopje

4. De update mail sturen we door naar 2 e-mailontvangers

Let op: je zult bij Notificatie Beheren je instellingen op 'email' hebben staan, anders zal niemand een mail ontvangen.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via deze pagina

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
281 reviews