Mijn profiel & notificaties wijzigen

In Mijn Bereik heb je de mogelijkheid om je profiel en je persoonlijke notificatievoorkeuren te beheren. De wijzigingen die je hier aanbrengt hebben alleen betrekking op jouw profiel. Het heeft dus geen invloed op eventuele andere gebruikers van het vaste nummer. Onder profielinstellingen beheer je gemakkelijk je:

• Voor- en achternaam
  • Je inloggegevens (wachtwoord & emailadres)
  • Jouw eigen (mobiele) nummer
  • Notificatie voorkeuren (bijv. bij een voicemail, factuur etc)

Met dit artikel lopen we je door de instellingen, maar mocht je nog vragen hebben spreek ons dan gerust aan in de chat!

Profiel in Mijn Bereik

Ga voor profielwijzigingen naar Mijn Bereik en klik op je naam, of op het groene icoon naast je naam.

Naam wijzigen
Onder Jouw Profiel kun je jouw opgegeven naam wijzigen. Houd er rekening mee dat je naam ook wordt weergegeven in de adresboeken van eventuele collega‚Äôs en bij diverse doorschakel-schermen in onze app.

Inloggegevens wijzigen
Wijzig je e-mail of wachtwoord onder Jouw Inloggegevens. Let op: wanneer je de inloggegevens wijzigt, zal je automatisch worden uitgelogd alle apparaten.

Mobiele telefoonnummer wijzigen in Mijn Bereik
Onder Contactgegevens vind je de mogelijkheid op je mobiele telefoonnummer te wijzigen. Dit heeft echter invloed op alle doorschakelingen waarin jij als gebruiker bent geselecteerd.

Notificaties beheren

Waarover wil je een melding ontvangen:

• Een bericht van de antwoordservice
  • Een nieuwe voicemail
  • Een nieuw factuur
  • Oproepen buiten openingstijden
  • Gemiste oproepen tijdens openingstijden

Notificatie voorkeuren Mijn Bereik

Ga onderaan je profiel in Mijn Bereik naar je notificatievoorkeuren.

Kies hier eenvoudig welke melding je wilt ontvangen:

• Geen... bij het aanvinken van deze optie krijg je geen melding
  • Email... bij het aanvinken van deze optie, mailen wij je op het e-mailadres die je in je profiel hebt aangegeven.
  • App... bij het aanvinken van deze optie, ontvang je een pushbericht via de Bereik-App.

Vergeet je voorkeuren niet op te slaan!

Notificaties beheren in de Bereik-App
Gebruik jij onze mobiele app? Dan kan je de notificaties nu ook beheren onder 'Andere Instellingen' in de Bereik-App. Klik op de items waar jij graag een melding van wilt krijgen (of juist geen) en beheer deze in een handomdraai.

Een ander e-mailadres voor notificaties gebruiken
Een extra e-mailadres toevoegen voor notificaties, kan alleen via Mijn Bereik. Wanneer je een ander e-mailadres (dan het e-mailadres wat onder je profiel staat) wilt gebruiken voor het ontvangen van notificaties, ga je naar 'Nummers' in Mijn Bereik en klik je op het tandwiel voor het vaste nummer. Op de volgende pagina vul je onder het gewenste item een e-mailadres in.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.