Notificatie-voorkeuren instellen in de Bereik-App

Ook in de Bereik-App heb je nu de mogelijkheid om je notificatie-voorkeuren te beheren. Je kunt de voorkeuren instellen voor:

• Een bericht van de antwoordservice
  • Een nieuwe voicemail
  • Een nieuw factuur
  • Oproepen buiten openingstijden
  • Gemiste oproepen tijdens openingstijd

In dit artikel lees je meer over instellingen voor je notificaties in de Bereik-App. Wil je meer weten over de instellingen in Mijn Bereik? Klik dan hier.

Notificates Beheren | Android App

Snel schakelen in de Android-App van Bereik!

Neem de volgende stappen:

• Open de Bereik app
  • Ga rechtsbovensin naar het menu
  • Ga naar Instellingen
  • Onder notificaties zie je alle mogelijkheden
  • Maak je keuze bij elke melding
  • Vergeet niet te tikken op 'wijzigingen doorvoeren'

Indien de gespreksopname functionaliteit nog niet beschikbaar is in jouw app, zal je de Bereik App eerst moeten updaten naar de laatste versie.

Notificaties beheren | iOS app

Beheer je notificaties in een handomdraai in de iOS App van Bereik!

Neem de volgende stappen:

• Open de Bereik app
  • Ga naar Instellingen rechtsonderin
  • Klik op 'Andere instellingen'
  • Kies hier je gewenste meldingen
  • Schuif aan/uit om de melding te activeren

Indien de gespreksopname functionaliteit nog niet beschikbaar is in jouw app, zal je de Bereik App eerst moeten updaten naar de laatste versie.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.