Koppelingen & Integraties

Lightspeed (SEOShop) openingstijden koppeling

Voor de Lightspeed webshops (voorheen SEOShop) is een speciale app gemaakt die je kunt installeren vanuit de Lightspeed App store. Met behulp van de App kun je automatisch op elke pagina van je webshop een widget tonen waarin de bezoeker je Bereik telefoonnummer krijgt te zien.

Heb je een Compleet abonnement en gebruik je de Openingstijden module, dan laat de widget ook zien op welke tijden je telefonisch bereikbaar bent.

Ben je toevallig op dat moment gesloten, dan heeft de beller nog de mogelijkheid om een terugbelverzoek in te dienen. We sturen je dan automatisch een e-mail met de gegevens van je klant, zodat je deze kan terugbellen wanneer het bedrijf weer is geopend.

De Lightspeed Bereik app is gratis te installeren en te vinden op deze pagina.