Ik wil graag beta tester worden!

Wil je als eerste toegang tot de nieuwste functies van Mijn Bereik? Word dan beta tester! Als beta tester krijg je toegang tot de nieuwste functies voordat deze volledig beschikbaar komen voor alle klanten. Uiteraard zijn we benieuwd naar je bevindingen: werkt de nieuwe versie naar verwachting, ervaar je problemen of denk je dat er bepaalde dingen beter kunnen?

Laat het ons weten, je zult altijd een persoonlijke reactie ontvangen!

Beta versie installeren

• Bekijk hier hoe je de beta versie kunt installeren op een Android toestel
  • Bekijk hier hoe je de beta versie kunt installeren op een iPhone

Bevindingen melden

We zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar je bevindingen! Ervaar je een technisch probleem met de app of werkt er iets niet zoals verwacht? Heb je een idee om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen? Laat het ons weten!

Via dit formulier kun je je feedback geven op de Beta versie van de app. Denk hierbij aan eventuele fouten of bugs, maar ook aan gebruiksvriendelijkheid, tekstuele fouten, etc.

Let wel op: probeer het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Denk hierbij aan concrete stappen om een probleem te reproduceren, laat ons weten of je met WiFi of 3/4G was verbonden, welke versie van de beta je gebruikt etc.

Momenteel in beta

Momenteel is er geen beta versie beschikbaar.