Een beller in de wachtruimte plaatsen

Om gesprekken in de wachtruimte te kunnen plaatsen dien je eerst de Mijn Bereik App te downloaden en te installeren via de App store of Play store.

Met de wachtruimte ben je in staat om:

• Bellers in de wacht te zetten (evt. met wachtmuziek zoals ingesteld in Voorkeuren)
  • Bellers vanuit de wacht doorverbinden naar anderen

Gesprekken beheren

Wanneer je een oproep (afkomstig van je Bereik nummer) hebt beantwoord ontvang je een zogenaamd "Push-bericht" op je smartphone. Dit zijn berichten die in je notificatie ruimte weergegeven worden (meestal bovenin je scherm).

In dit bericht krijg je twee opties:

• Gesprek parkeren (met notitie)
  • Gesprek parkeren

Wanneer je voor 1 van de twee opties kiest, wordt de verbinding met de beller direct verbroken. Je collega's krijgen vervolgens een notificatie op hun smartphone (zolang zij de App hebben geïnstalleerd) dat er een nieuwe beller in de wachtruimte is geplaatst. Als je een notitie bij het gesprek hebt geplaatst, dan zien zij deze hier terug. Ook hebben zij vanuit deze notitie direct de mogelijkheid om het gesprek naar zich toe te halen (Tip: Zet bijv. "Dhr. Jansen voor Mike" in de notitie, dan kan "Mike" direct het gesprek overnemen zonder verder te hoeven overleggen).

Afhankelijk van je instellingen voor de wachtstand (te vinden onder Voorkeuren) krijgt de wachtende beller een beltoon of wachtmuziek te horen zolang hij/zij geparkeerd staat.