De Wachtruimte van Bereik

Wanneer je een beller aan de telefoon hebt en je wilt deze persoon tijdelijk in de wacht zetten of doorverbinden naar een collega, dan hebben wij een handige functie, genaamd de ‘wachtruimte’.

Let op: deze functionaliteit is alleen mogelijk in het Bereik Meer abonnement met gebruik van onze app. Je kunt onze app installeren via de App store of Play store.

In de wachtruimte heb je de mogelijkheid om:

• Bellers in de wacht te zetten met wachtmuziek of een opgenomen bericht
  • Bellers vanuit de wacht, doorverbinden naar anderen

Dit heb je nodig voor de wachtruimte:

• Een Bereik Meer abonnement
  • Onze Bereik App (iOS of Android)
  • Zet pushnotificaties aan op je smartphone
  • Wil je doorschakelen naar collega's? Dan dienen zij ook bovenstaande stappen te nemen

Hoe kan ik een beller in de wacht zetten?

Om een gebruiker in de wacht te kunnen zetten, heb je een Bereik Meer abonnement nodig en onze app op je telefoon. Zodra je in gesprek bent met de beller, ontvang je een bericht in je scherm:

Het bericht geeft je twee opties:

• Gesprek parkeren met een notitie
  • Gesprek parkeren

Wanneer je kiest voor een van bovenstaande opties, zal de verbinding tussen jou en de beller worden verbroken. Jouw collega's krijgen nu een melding vanuit de app, dat er een persoon in de wachtruimte staat.

Heb je gekozen voor parkeren met een notitie? Dan krijgt jouw collega deze notitie ook te zien. Je kunt dan bijv. aangeven dat 'Dhr. Jansen voor Mike' in de wacht staat. Je collega's weten dan precies wie het gesprek kan overnemen.

Wat krijgt mijn wachtende beller te horen?

Je hebt verschillende mogelijkheden voor het afspelen van geluid voor de wachtende beller, deze instellingen vind je bij Nummers in Mijn Bereik onder Doorschakelen/Aanvullende Opties. Hier vind je de volgende functies:

• Keuze tussen een beltoon, wachtmuziek of een opgenomen bericht afspelen tijdens het wachten;
  • Het aantal minuten dat iemand maximaal in de wacht mag staan, voordat de verbinding automatisch wordt verbroken.

Bekijk onze wachtruimte video

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
308 reviews