Push notificaties beheren

Het ontvangen van de juiste meldingen op het juiste moment, is met professionele telefonie zeer belangrijk. Daarom kan je er nu voor kiezen om diverse meldingen te ontvangen via Push Notificaties! Let op, je kunt deze alleen ontvangen wanneer je de Bereik-App hebt geïnstalleerd op je telefoon.

Met dit artikel lopen we je door de instellingen, maar mocht je nog vragen hebben spreek ons dan gerust aan in de chat!

Wat is een push-notificatie?

Een push-notificatie/push-bericht is een melding die wordt weergegeven op je smartphone of tablet, meestal vanuit een mobiele app.

Van welke Bereik meldingen kan ik push-notificaties ontvangen?
Je kunt een pushbericht instellen voor de volgende meldingen:

• Een nieuwe voicemail
  • Een gemiste oproep
  • Een gemiste oproep buiten openingstijden

Hoe kan ik push-notificaties ontvangen?
In zowel Mijn Bereik als in de Bereik-App heb je de mogelijkheid om je notificiatie instellingen te beheren. Omdat dit net even anders werkt, volgen hier twee artikelen:

→ In dit artikel leggen we uit hoe je push-notificaties in Mijn Bereik beheert

→ In dit artikel leggen we uit hoe je push-notificaties in de Bereik-App beheert

Waarom ontvang ik geen meldingen?
Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je geen push-bericht ontvangt, maar wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd ligt het waarschijnlijk aan je eigen telefooninstellingen. Het kan zijn dat jij de Bereik-App geen machtiging hebt gegeven om pushberichten te versturen. Omdat deze instellingen telefoon afhankelijk zijn, kan je het beste even op Google zoeken naar: [type telefoon] push notificaties. Spreek ons gerust even aan in de chat als we je hierbij kunnen helpen!

Belangrijk: Wie ontvangt de push-notificaties?

Wanneer je met meerdere gebruikers in Mijn Bereik werkt, is het belangrijk dat je de juiste instelling hebt en geen notificaties mist. Staat een gebruiker niet in de doorschakeling, dan ontvangt deze geen meldingen.

Voorbeeld: Bedrijf X ontvangt een gemiste oproep buiten openingstijden.

Collega A. staat wel in de doorschakeling en heeft push notificaties aan → Collega A. ontvangt een push-notificatie
Collega B. staat niet in de doorschakeling en heeft push notificaties aan → Collega B. ontvangt geen push-notificatie

Omdat Collega B niet in de doorschakeling staat, was de telefoon bij deze collega ook tijdens openingstijden niet overgegaan. Daarom krijgt deze collega geen melding.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.