Gespreksopname beschikbaar in de app!

Met de Gespreksopname functie update hebben we ook onze Bereik app een lift gegeven. Daarom is het nu mogelijk om de gesprekken terug te luisteren in de Android en iOS app.

Gespreksopname voor Android Instellen

Om gebruik te maken van de gespreksopname functie op je Android toestel, heb je onze app nodig.

Download de Android App hier

Voor het instellen in de Bereik App, neem je de volgende stappen:

• Open de Bereik app
  • Ga in het menu naar Gespreksopname
  • Lees eerst de voorwaarden goed door
  • Schuif de voorwaarden op groen
  • Schuif de gespreksopname op groen
  • Kies het bewaartermijn onder gespreksopname
  • Stel onder Mededeling de boodschap in voor je beller

Indien de gespreksopname functionaliteit nog niet beschikbaar is in jouw app, zal je de Bereik App eerst moeten updaten naar de laatste versie.

Gesprek terugluisteren | Android App

In de Android App van Bereik kun je gemakkelijk je gesprek terugluisteren.

Om je gespreksopname te beluisteren neem je de volgende stappen:

• Open de Bereik app
  • Ga naar Gesprekken onderin
  • Klik op het gewenste gesprek
  • Druk onderaan op de play button

Downloaden en verwijderen van gesprekken

Gesprekken downloaden of verwijderen kan alleen in de Mijn Bereik (desktop) omgeving.

Gespreksopname voor iOS Instellen

Om gebruik te maken van de gespreksopname functie op je iOS toestel, heb je onze app nodig.

Download de iOS App hier

Om je gespreksopname te beluisteren neem je de volgende stappen:

• Open de Bereik app
  • Ga links onderin naar instellingen
  • Kies gespreksopname
  • Lees eerst de voorwaarden goed door
  • Schuif de voorwaarden op groen
  • Schuif de gespreksopname op groen
  • Kies het bewaartermijn onder gespreksopname
  • Stel onder Mededeling de boodschap in voor je beller

Indien de gespreksopname functionaliteit nog niet beschikbaar is in jouw app, zal je de Bereik app eerst moeten updaten naar de laatste versie.

Gesprek terugluisteren | iOS app

Beluister gemakkelijk je gesprekken terug in de iOS App van Bereik!

Om je gespreksopname te beluisteren neem je de volgende stappen:

• Open de Bereik app
  • Ga naar Gesprekken onderin
  • Klik op het gewenste gesprek
  • Klik onder acties op gespreksopname afspelen

Gesprekken downloaden of verwijderen kan alleen in de Mijn Bereik (desktop) omgeving.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via deze pagina

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
270 reviews