Een gesprek terugluisteren, downloaden of verwijderen

Beheer je telefoongesprekken gemakkelijk onder Gesprekken in Mijn Bereik, of in de Bereik App. In Mijn Bereik heb je de mogelijkheid om de gesprekken terug te luisteren, te downloaden of te verwijderen. In de Bereik App heb je alleen de mogelijkheid om gesprekken te beluisteren. Let op: zowel de beheerder als de gebruiker heeft de mogelijkheid om de gesprekken te beheren.

Gesprekken beluisteren

Om je gespreksopname in Mijn Bereik te beluisteren neem je de volgende stappen:

• Ga in Mijn Bereik naar Gesprekken
  • Beluister hier je gesprekken tot 30 (of 7) dagen geleden
  • Druk op de play button voor afspelen

Om je gespreksopname in Bereik App te beluisteren, neem je de volgende stappen:

• Ga in de Mijn Bereik app naar Gesprekken
  • Klik op het gewenste gesprek
  • Druk onderin op de playbutton

Heb je informatie over de gespreksopname in de Bereik App nodig? Klik hier

Gesprekken downloaden

Elke gespreksopname wordt 30 dagen voor je bewaard in de Mijn Bereik omgeving. Wil je een gesprek iets langer bewaren? Dan gebruik je onze download functie!

• Ga naar Gesprekken in Mijn Bereik
  • Zoek het gewenste gesprek in de historie
  • Klik op de groene playbutton
  • Rechtsonderin klik je op het download icoon
  • Het bestand wordt nu opgeslagen op je eigen omgeving

Je kunt de gesprekken downloaden in mp3 formaat.

Gespreksopname verwijderen

Wens je een gesprek eerder dan 30 dagen te verwijderen? Dat kan!

• Ga in Mijn Bereik naar Gesprekken
  • Zoek het gewenste gesprek op
  • Klik op de groene play button
  • Klik rechtsonderin op het prullenbank icoon
  • Bevestig de dat je het gesprek wilt verwijderen

Let op: het gesprek staat niet meer in een prullenbak, maar is definitief verwijderd.

Kan ik een gesprek na 30 dagen nog terughalen?

Een gesprek zal 30 dagen in je Bereik omgeving beschikbaar staan, daarna zal de opname worden verwijderd en heb je geen rechten meer om deze terug te halen. Heb je per ongeluk een gesprek verwijderd, of wens je een gesprek terug te halen? Neem dan altijd even contact met ons op, dan kijken we samen welke mogelijkheden er nog zijn.

Houd er wel rekening mee dat verwijderde gesprekken, vaak ook daadwerkelijk verwijderd zijn.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via deze pagina

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
272 reviews