Het keuzemenu in de Bereik-App

In dit artikel leggen we uit hoe je optimaal gebruik kunt maken van het keuzemenu in de Bereik-App. Welk toestel gebruik je?

Keuzemenu Android-App            Keuzemenu iOS-App

Waar kan ik het keuzemenu instellen?
Ga in de Bereik-App naar de intellingen van het keuzemenu onder Doorschakelen → Keuzemenu.

Welke mogelijkheden heeft het keuzemenu in de Bereik-App?
Als eerst stel je voorkeuren in voorafgaand aan je keuzemenu, namelijk welk geluidsfragment er moet worden afgespeeld en het aantal keren dat het keuzemenu herhaalt moet worden, voordat het overgaat op je standaardkeuze.

Kan ik het keuzemenu ook in Mijn Bereik instellen (desktop)?
Het keuzemenu is ook in te stellen via Mijn Bereik, je vindt hier een artikel hoe je dit kunt doen.

Hoe stel ik het keuzemenu in?
We hebben twee artikelen geschreven over het instellen van je keuzemenu in één van onze apps (iOS of Android). Maak je keuze:

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
306 reviews