Doorschakeling instellen in Mijn Bereik (desktop)

Stap één van optimaal gebruik maken van je vaste nummer bij Bereik, is het instellen van de doorschakeling. Je beheert je doorschakeling eenvoudig via de website (Mijn Bereik) of via de Bereik-App. Dit artikel gaat specifiek over de doorschakelmogelijkheden in Mijn Bereik.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het doorschakelen:

• Voeg een nummer of gebruiker toe aan de doorschakeling
  • Verwijder een nummer of gebruiker uit de doorschakeling
  • Tijdelijk een nummer of gebruiker (de)activeren
  • Wijzig de volgorde waarin de mobiele telefoons overgaan

Een gebruiker staat voor het (mobiele) nummer waar je het vaste telefoonnummer naar wilt doorschakelen.

Goed om te weten!

Je kunt doorschakelen naar evenveel mobiele telefoons als het aantal gebruikers in je abonnement. Heb je dus een Bereik Meer abonnement met 3 gebruikers, dan mag je naar (maximaal) 3 telefoonnummers tegelijkertijd doorschakelen.

Laten we beginnen:

Kies welke volgorde van de doorschakeling je wilt aanhouden wanneer er een oproep binnenkomt.

Tegelijkertijd... de oproep komt bij elke collega tegelijkertijd binnen (wie het eerst komt, wie het eerst maalt)

Eén voor één... Werk je met meerdere collega's en wil je dat collega 1 als eerste in de lijnen zit? Schakel deze optie dan in en zet collega 1 bovenaan de lijst.

Direct naar de antwoordservice... Tijdelijk niet bereikbaar, maar wil je wel dat de beller persoonlijk te woord wordt gestaan? Schakel dan onze antwoordservice in.

Gebruiker toevoegen

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina tref je een een overzicht aan van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen
  • Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”
  • In het lege veld onderaan vul je het nummer in dat toegevoegd moet worden aan de doorschakeling. Klik op het groene plusje om het nummer toe te voegen. Of klik op het adresboek om een bestaande gebruiker toe te voegen of uit te nodigen.
  • Klik op "Wijzigingen Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Gebruiker verwijderen

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen

• Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”

• Klik achter het mobiele nummer van het contact wat je wilt verwijderen, op het groene kruisje.

• Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Gebruiker (de)activeren

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen

• Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”

• Om een nummer (tijdelijk) te activeren/deactiveren klik je op de "toggle" knop naast het nummer. Het nummer wordt grijs wanneer deze is uitgeschakeld.

• Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Volgorde wijzigen

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina zie je een overzicht van al je nummers. Kies hier het nummer waar je de doorschakeling van wilt aanpassen

• Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”

• Selecteer het nummer middels de drie streepjes naar boven of beneden en sleep het naar de gewenste positie

• Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
321 reviews