Je doorschakeling instellen via het Mijn Bereik Portaal

Je wilt je vaste Bereik nummer doorschakelen naar je mobiele telefoon(s), dat kan eenvoudig via de website (Mijn Bereik) of via de Android en iPhone app.

Elk telefoonnummer in je doorschakeling zal rinkelen wanneer er op je vaste Bereik nummer wordt gebeld. Hoe de telefoons overgaan, hoe lang, in welke volgorde, etc; dat beantwoorden we hieronder.

Goed om te weten!

Je kunt doorschakelen naar evenveel mobiele telefoons als het aantal gebruikers in je abonnement. Heb je dus een Bereik Meer abonnement met 3 gebruikers, dan mag je naar (maximaal) 3 telefoonnummers tegelijkertijd doorschakelen.

Nummer toevoegen aan de doorschakeling

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina tref je een een overzicht aan van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen
  • Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”
  • In het lege veld onderaan vul je het nummer in dat toegevoegd moet worden aan de doorschakeling. Klik op het groene plusje om het nummer toe te voegen.
  • Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Nummer (tijdelijk) activeren/deactiveren in de doorschakeling

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen

• Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”

• Om een nummer (tijdelijk) te activeren/deactiveren klik je op de "toggle" knop naast het nummer. Het nummer wordt grijs wanneer deze is uitgeschakeld.

• Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Volgorde wijzigen in de doorschakeling

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen

• Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”

• Selecteer het nummer dat je wenst te wijzigen in de volgorde door met het pijltje boven/beneden icoon te slepen naar de gewenste positie

• Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Nummer verwijderen in de doorschakeling

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen

• Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”

• Bij het nummer te verwijderen mobiele nummer klik je op het rode kruisje om deze te verwijderen.

• Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via deze pagina

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
247 reviews