Zodra er een oproep binnenkomt op je vaste telefoonnummer proberen we altijd eerst de telefoonnummers te bellen je hebt ingesteld bij de “Doorschakelingen” widget. Voor de momenten dat je niet direct kunt opnemen is het mogelijk om geen gehoor opties in te stellen.

Wachtrij bij doorschakeling activeren

Als je de wachtrij functie inschakelt dan wordt de beller in de wachtrij geplaatst en proberen we je steeds te bellen totdat de time-out van de wachtrij is bereikt

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier op het nummer waar je de wachtrij wilt inschakelen.
  • Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”
  • Aan de rechterkant bij de "Geen gehoor" opties kun je de instelling "Wil je dat de beller in een wachtrij wordt geplaatst als je niet direct opneemt?" op nee/ja zetten
  • Selecteer "Ja" om de wachtrij te activeren.
  • Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Niet bereikbaar opties

Indien de oproep niet wordt opgenomen binnen de time-out (standaard 25 seconden) of ingestelde time-out van de wachtrij, dan wordt de beller doorgestuurd naar één van de volgende opties

• Verbreek de verbinding; de oproep wordt direct verbroken waardoor de beller een ophang toon krijgt te horen.
  • Speel een geluidsopname af en verbreek de verbinding; de oproep wordt verbroken nadat de beller een ingestelde opname heeft gehoord.
  • Speel een geluidsopname af en stuur de beller door naar het antwoordapparaat; Na het afspelen van een opname krijgt de beller een pieptoon te horen waarnaar hij/zij een bericht kan achterlaten. Het ingesproken bericht kun je terug vinden bij de pagina “Voicemail” en wordt ook doorgestuurd naar je e-mailadres met de opname als mp3 bestand in bijlagen.

Algemene instellingen

De algemene instellingen zoals de maximale time-out (hoe lang we je proberen te bereiken) en voor de wachtrij kun je terug vinden bij de “Voorkeuren” widget.