Doorschakeling

De belangrijkste functie is natuurlijk het doorschakelen van je telefoonnummer naar het door jou gewenste telefoonnummer. Je kunt met de standaard doorschakeling tot maximaal 5 verschillende mobiele of andere vaste telefoonnummers toevoegen. Ingestelde telefoonnummers worden elk gebeld voor de duur van de ingestelde time-out (standaard 25 seconden) en kun je eventueel wijzigen bij de “Voorkeuren” widget.

Nummer toevoegen in de doorschakeling

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen
  • Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”
  • In het lege veld onderaan vul je het nummer in dat toegevoegd moet worden in de doorschakeling en klik je op het groene + om het nummer toe te voegen.
  • Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Nummer (tijdelijk) activeren/deactiveren in de doorschakeling

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen
  • Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”
  • Om een nummer (tijdelijk) te activeren/deactiveren klik je op de wisselknop. Is het nummer zwart gedrukt en de wisselknop groen, dan is het nummer actief in de doorschakeling. Is het nummer grijs en wisselknop wit dan is het nummer inactief in de doorschakeling.
  • Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

Volgorde wijzigen in de doorschakeling

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen
  • Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”
  • Selecteer het nummer dat je wenst te wijzigen in de volgorde door met het pijltje boven/beneden icoon te slepen naar de gewenste positie.
  • Klik op "Opslaan" om de wijziging door te voeren.

(alleen mogelijk mits er met minimaal 2 nummers in de doorschakeling zijn en optie "Eén voor één" is gekozen)

Nummer verwijderen in de doorschakeling

• In de kolom aan de linkerkant van de webpagina treft je een een overzicht van al je nummers. Klik hier het nummer aan waar je de doorschakeling van wilt aanpassen
  • Klik vervolgens op de knop “Aanpassen” bij de widget “Doorschakeling”
  • Bij het nummer dat je wilt verwijderen in de doorschakeling klik je op het rode x icoon