Beta versie voor iOS installeren

In het Beta programma van Bereik krijg je onmiddelijk de laatste functionaliteit van onze ontwikkelaars tot je beschikking. Dat geeft ons de gelegenheid om er zeker van te zijn dat er geen bugs zijn onze App's zitten, voordat een update uitgebracht wordt voor het grotere publiek. Daar staat tegenover dat jij dan wel eerder al de laatste functies kunt gebruiken. Let wel op, het kan wel eens voorkomen dat er toch iets nog niet helemaal lekker werkt in de Beta versie van onze App (ook al testen wij ook onze Beta versie's uitvoerig). Wil je zeker zijn dat alles altijd goed werkt, installeer dan alleen de reguliere versie van de Mijn Bereik App.

Let op: Om de huidige beta versie van de iOS te kunnen installeren heb je minimaal iOS versie 11.0 nodig.

De Beta installeren

• Installeer eerst de app TestFlight vanuit de App store. Met deze app zorgt Apple ervoor dat je beta versies van apps kunt installeren en beheren, je kunt dit dus zien als een "beta App Store".

• Open deze link op je telefoon (https://testflight.apple.com/join/moa2xHPo)

• Als je vervolgens op "Accept" klikt (zie afbeelding), zal de beta versie ge├»nstalleerd worden. Let op! De beta versie vervangt de reguliere installatie van de app.

De beta versie is nu geïnstalleerd! Je kunt zien dat je de beta versie draait door het oranje bolletje voor de naam van de app.

We hopen dat je gedurende je Beta-test je feedback, opmerkingen, bugs of andere informatie met ons wilt delen. Zo kunnen we de App's sneller verbeteren.

Momenteel in beta

Momenteel is er geen beta versie beschikbaar.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.