Beta versie voor iOS installeren

Om de huidige beta versie van de iOS te kunnen installeren heb je minimaal iOS versie 11.0 nodig. De installatieprocedure is als volgt:

• Installeer eerst de app TestFlight vanuit de App store. Met deze app zorgt Apple ervoor dat je beta versies van apps kunt installeren en beheren, je kunt dit dus zien als een "beta App Store".
  • Open deze link op je telefoon (https://testflight.apple.com/join/moa2xHPo)
  • Als je vervolgens op "Accept" klikt (zie afbeelding 1), zal de beta versie geïnstalleerd worden. Let op! De beta versie vervangt de reguliere installatie van de app.

De beta versie is nu geïnstalleerd! Je kunt zien dat je de beta versie draait door het oranje bolletje voor de naam van de app.

We hopen dat je gedurende je Beta-test je feedback, opmerkingen, bugs of andere informatie met ons wilt delen. Zo kunnen we de App's sneller verbeteren. Lees hier meer over hoe jij een bijdrage kunt leveren.