Beta versie voor Android installeren

Om gebruik te kunnen maken van de Mijn Bereik app dient je smartphone tenminste over Android versie 7.0 (Nougat) te beschikken. Dit is voor de meeste smartphones tegenwoordig het geval.

Om de Beta App te installeren neem je de volgende stappen:

• Open de Google Play store
  • Zoek naar de app "Mijn Bereik"
  • Scroll naar beneden tot je het kopje "Bètatester worden" ziet
  • Tik op "Nu Deelnemen"
  • Tik in de popup op "Lid worden"

De Beta-aanmelding wordt nu automatisch door Google verwerkt. Wanneer de verwerking voltooid is krijg je een update aangeboden via de Google Play Store. Als je deze update hebt geïnstalleerd beschik je over de laatste Beta versie. Om de installatie ongedaan te maken en terug te keren naar de standaard-versie volg je exact dezelfde stappen, maar kies je dit keer voor de knop "Verlaten".

We hopen dat je gedurende je Beta-test je feedback, opmerkingen, bugs of andere informatie met ons wilt delen. Zo kunnen we de App's sneller verbeteren. Lees hier meer over hoe jij een bijdrage kunt leveren.

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9
224 reviews