Nummerweergave bij inkomende oproepen

Welk telefoonnummer wil je zien bij een inkomende oproep?
Wanneer je wordt gebeld, is het nog niet duidelijk of de oproep op je privĂ© of op je vaste nummer binnenkomt. Je kunt dit nu zelf beheren met 3 verschillende weergave-instellingen:

• Weergave van het nummer van de beller
  • Weergave van het nummer van de beller met vooraankondiging
  • Weergave van je vaste nummer (of een naam geven aan dit nummer)

Ben je op zoek meer informatie over je beller-id en de instelling in Mijn Bereik? Klik dan hier.

We bespreken hieronder hoe je de instellingen in de Bereik-App kunt beheren:

Beller-id instelling in de Android App

Heb jij een Android toestel? Dan stel je de beller-id als volgt in:

• Ga naar Bereik-App
  • Kies in het menu (linksbovenin) voor 'voorkeuren'
  • Klik op 'beller-id'
  • Kies voor eigen nummer of nummer van de beller

Heb je gekozen voor nummer van de beller en wil je een vooraankondiging horen?

• Vink dan onder beller-id 'met vooraankondiging' aan

Let op: de wijzigingen die je doorvoert gelden voor elke gebruiker van het vaste nummer.

Beller-id instelling in de iOS-app

Heb jij een iOS toestel? Dan stel je de beller-id als volgt in:

• Ga naar Bereik-App
  • Kies rechtsonderin voor instellingen
  • Ga naar voorkeuren en klik op 'beller-id'
  • Kies voor Je eigen Bereik nummer of nummer van de beller

Heb je gekozen voor nummer van de beller en wil je een vooraankondiging horen?

• Vink dan 'met opname' aan onder nummer van de beller

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via het groene chatboxje 'hulp nodig?' rechtsonderin.