De antwoordservice

Met de Bereik antwoordservice schakel je in een handomdraai alle (of sommige) telefoontjes direct door naar het Callcenter van Bereik. Onze medewerkers nemen de telefoon voor je op, stellen zich voor als een medewerker van jouw bedrijf ("Goedemiddag, u spreekt met Jasmine van Loodgietersbedrijf van der Lek") en maken een gespreksnotitie die je direct in je mailbox ontvangt. Je ontvangt dan de naam en het telefoonnummer van de beller, zodat je zelf op een gelegen moment de beller terug kan bellen.

Let wel dat onze medewerkers niet in staat zijn om inhoudelijke vragen te beantwoorden, zij zullen zich altijd houden aan het volgende "script":

"Goedemiddag u spreekt met Jasmine van Loodgietersbedrijf van der Lek, Het toestel waarop u heeft gebeld wordt momenteel niet opgenomen waardoor u bent doorgeschakeld. Als ik uw naam en telefoonnummer mag noteren, dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld door mijn collega."

Voor elk door de antwoordservice aangenomen gesprek betaal je €2,-.

Instellingen

De antwoordservice instellingen vind je in het "Doorschakeling" scherm in de Mijn Bereik iOS en Android app of de webbrowser versie mijn.bereik.io. Je hebt hier een drietal opties;

• Nooit. De beller zal nooit doorgeschakeld worden naar de antwoordservice. Dit is de standaard instelling (kortom, uit).
  • Altijd, direct. Elke beller wordt direct doorgeschakeld naar de antwoordservice, je eigen telefoon(s) worden niet eerst gebeld. Deze optie wordt vooral gebruikt als je al op voorhand weet dat je telefonisch niet bereikbaar bent (bijv. tijdens een vergadering).
  • Alleen wanneer ik niet bereikbaar ben. We proberen eerst de beller door te verbinden naar de nummers in je doorschakeling. Pas wanneer dit niet lukt zullen we de beller doorschakelen naar de antwoordservice. Met deze optie wordt de antwoordservice eigenlijk gebruikt als een soort back-up wanneer je zelf even niet bereikbaar bent.

De antwoordservice in gebruik nemen

Om gebruik te gaan maken van de antwoordservice dien je gebruik te maken van de Mijn Bereik App voor Android of iOS of in te loggen op de webversie mijn.bereik.io. Vervolgens kun je onder het menu "Doorschakeling" de instellingen voor je antwoordservice vinden.