Antwoordapparaat instellen buiten openingstijden via de website

Als er openingstijden zijn ingesteld en geactiveerd kun je bellers een bericht laten inspreken wanneer ze buiten de openingstijden bellen. Op het moment dat de beller een bericht heeft ingesproken sturen we je direct een e-mail. In de bijlage van de e-mail sturen we je zelfs een MP3-bestand mee met de ingesproken boodschap, zo kun je deze altijd en overal beluisteren (zelfs op je smartphone!).

• Log in op Mijn Bereik
  • Ga naar de pagina “Nummers”
  • Bij meerdere actieve nummers selecteer je in de kolom aan de linkerkant van de webpagina het nummer waarbij je het antwoordapparaat wilt instellen.
  • Klik op “Tijden aanpassen” bij de widget “Openingstijden”
  • Aan de rechterkant bij “Gesloten” stel je in: Speel een geluidsopname af en stuur de beller naar het antwoordapparaat” en kies je een opname.
  • Klik op “Opslaan” waarna je de melding “Je openingstijden zijn succesvol aangepast.” krijgt.

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9
224 reviews