Antwoordapparaat instellen via de MijnBereik App

Als je even niet in staat bent om een gesprek aan te nemen of als je zelf al in gesprek bent kun je het antwoordapparaat bij geen gehoor inschakelen. Op het moment dat de beller een bericht heeft ingesproken sturen we je direct een e-mail. In de bijlage van de e-mail sturen we je zelfs een MP3-bestand mee met de ingesproken boodschap, zo kun je deze altijd en overal beluisteren (zelfs op je smartphone!).

Antwoordapparaat buiten openingstijden

Als er openingstijden zijn ingesteld en geactiveerd kun je bellers een bericht laten inspreken wanneer ze buiten de openingstijden bellen. Op het moment dat de beller een bericht heeft ingesproken sturen we je direct een e-mail.

In de bijlage van de e-mail sturen we je zelfs een MP3-bestand mee met de ingesproken boodschap, zo kun je deze altijd en overal beluisteren (zelfs op je smartphone!).

Antwoordapparaat instellen

• Log in op Mijn Bereik

• Ga naar de pagina “Nummers”

• Bij meerdere actieve nummers selecteer je in de kolom aan de linkerkant van de webpagina het nummer waarbij je het antwoordapparaat wilt instellen.

• Klik op “Tijden aanpassen” bij de widget “Openingstijden”

• Aan de rechterkant bij “Gesloten” stel je in: Speel een geluidsopname af en stuur de beller naar het antwoordapparaat” en kies je een opname.

• Klik op “Opslaan” waarna je de melding “Je openingstijden zijn succesvol aangepast.” krijgt.

Vraag niet beantwoord?

Laat het weten aan onze helpdesk! Zij helpen je graag verder en kunnen aan de hand van jouw feedback de artikelen in de kennisbank verbeteren. Je komt eenvoudig met ons in contact via deze pagina

Gebruikers beoordelen www.bereik.io gemiddeld met een: 9.1
306 reviews